Workshop Crisi i Llibertats Civils (Jornada 15N)

El tret de sortida del projecte ‘Crisis i Llibertats Civils’ s’ha produït el 15 de Novembre de 2013 en el context dels actes de celebració del Tricentenari 1714-2014 a la ciutat de Barcelona. Ha estat en aquest marc, que la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia ha realitzat un seminari internacional sobre crisi i llibertats civils a Europa.

Així, aquest  seminari pretenia reivindicar: la llibertat d’expressió, abordant la qüestions com el pluralisme mediàtic o l’auge de mitjans alternatius, i la llibertat de protesta, dret que hem vist reprimit en els darrers anys. Finalment, s’ha posat sobre la taula el sempre complicat tema dels límits de la privacitat en pro de la transparència.

Per a més informació dels continguts i programa de la jornada: http://crisis-llibertats.blogspot.com.es/

Author: adminffg

Share This Post On