Diàleg Espai de Llibertat: Convivència i cohesió

El 18 de Desembre de 2013 s’encetà un segon bloc d’activitats que es duran a terme  a Barcelona i que tindran, com a denominador comú, la possibilitat de generar debats en un espai de lliurepensament.

La jornada ha estat un marc idoni per a seguir el debat sobre la llibertat de pensament des d’àmbits professionals i de gestió i on els temes claus han estat la llibertat d’opcions de consciència religiosa i no religiosa.

Sota el títol “Convivència i Cohesió: Pluralitat religiosa, perspectiva i interaccions de l’educació”, la jornada comptà amb ponents experts en àmbits ben diversos com són el de l’educació en el lleure, la filosofia o les ciències polítiques.

Durant l’acte van intervenir: el professor d’Investigació de l’Institut de Filosofia del CSIC, Jesús Mosterín, amb el tema de debat «La secularització occidental: racionalitat, ciència i humanisme al servei de la convivència social».

En la taula d’experiències i debat, dedicades a l‘educació i la convivència, vam comptar amb les aportacions d’Enric Canet, Director del Casal dels Infants del Raval; Raimon Goberna, Director de l’Escola Lliure el Sol i Joffre Villanueva, Doctorand en Ciència Política.

Author: adminffg

Share This Post On