Dissabte 29 de març vine al Teatre Fòrum: ‘Les Llibertats Civils en l’era digital’

La Fundació Ferrer i Guàrdia té el plaer de convidar-vos a l’acte “Llibertats civils en l’era digital”: Llibertats, comunicació i xarxa, que es durà a terme a l’Espai Jove Boca Nord el dissabte 29 de març a les 12 del migdia.

L’acte, consistirà en una sessió de teatre fòrum per a debatre sobre les llibertats civils en la societat actual, a partir de la representació de diferents situacions vinculades a la comunicació i les xarxes socials. El teatre fòrum permet animar-nos a reflexionar i debatre a partir de casos pràctics que veurem representats de la mà d’un grup d’actors/actrius.

La sessió està prevista que duri una hora i en acabar, hi haurà un vermut gratuït per a tothom.

L’acte és gratuït i no hi ha límit d’edat per a participar. Us demanem però confirmar assistència a través del correu fundacio@ferrerguardia.org

Dia: dissabte 29 de març
Hora: 12 del migdia
Lloc: Espai Jove Boca Nord Carrer dels Agudells, 37-45, 08032 Barcelona

Author: adminffg

Share This Post On